Soňa Vanovčanová Správy Samospráva

Primátor Fiabáne si vybral svojích zástupcov: Kto sa nimi stal?

Počas druhého zasadnutia mestského zastupiteľstva primátor informoval o dôležitom kroku. Kto ho bude zastupovať?

Ilustračný obrázok k článku Primátor Fiabáne si vybral svojích zástupcov: Kto sa nimi stal?
Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok 10. decembra 2018 sa zišli zástupcovia žilinského poslaneckého zboru v priestoroch žilinskej Mestskej radnice na svojom druhom riadnom zasadnutí v tomto roku, aby prerokovali viacero dôležitých bodov. Okrem poslaneckýcch sľubov, ktoré dodatočne zložili poslanec Martin Barčík a Martin Kapitulík, poznáme mená predsedov a členov mestských komisií na volebné nasledujúce volebné obdobie, poslanci tiež odsúhlasili vytvorenie štyroch poslaneckých klubov, do ktorých sa zoskupili a primátor tiež oboznámil poslancov a verejnosť o tom, koho z poslaneckého zboru poveril svojim zastupovaním.

Prvým zástupcom primátora Žiliny Petra Fiabáneho sa stal Vladimír Randa a druhou zástupkyňou primátora Barbora Birnerová. Primátor o tom informoval poslancov Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Žiline na pondelkovom zasadnutí.

Ako uviedol primátor Peter Fiabáne, oboch zástupcov poveril výkonom funkcie písomne už 4.12., a to v rozsahu plného úväzku. „Ak by primátor mesta nepoveril žiadneho poslanca MsZ do 60 dní od zloženia sľubu primátora, zástupcu primátora by volilo MsZ,“ uvádza sa v informatívnej správe.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM