Igor Petrík Rôzne

PREHĽAD: Nepreseďte víkend v obývačke. Tipy, kam v Žiline vyraziť za oddychom

Výstavy, koncerty, či predstavenia. Aj tento víkend je bohatý na akcie, stačí si vybrať. Prinášame prehľad víkendových podujatí v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Nepreseďte víkend v obývačke. Tipy, kam v Žiline vyraziť za oddychom
Zdroj: TASR
  • Mladá žena Hana rozpráva svoj životný príbeh bývalým manželovým milenkám. Jej muž Boris bol kedysi veľmi atraktívny a obletovaný ženami, dnes je z neho ťažko fyzicky postihnutá ľudská troska. Napriek tomuto nestráca chuť do života. Hana však nedokáže pozitívne prijať Borisove vzťahy… viac sa už dozviete, ak navštívite hru Melanchólia, ktorú pripravilo Metské divadlo Žilina. Predstavenie sa hrá 30. januára o 18.00 hod.a 31. januára o 19.00 hod.
  • Študentský ples epizóda II. je ďalšie z piatkových podujatí. Uskutoční sa v Dome odborov Žilina o 18.30 hod. a okrem iného na vás čaká vystúpenie šarmantných tanečníc zo skupiny Vivas dance group ale aj na mladá, talentovaná speváčka Laris Diam.
  • Piatková noc na Stanici Žilina-Zárieče bude patriť queer párty Tepláreň. Tentokrát v rámci spriazneného festivalu Jeden svet. Začiatok je o 22.00 hod.
  • Netradičnú lyžovačku s čelovkami prichystali v lyžiarskom stredisku Veľká Rača, Oščadnica na sobotu 31. januára. Rovnomenné podujatie začína o 17.30 a končí o 21.00 hod. Povinná výbava je lyžiarska výstroj, čelovky a dobrá nálada!
  • Krajské kultúrne stredisko a obec Jablonové pripravili na sobotu 31. januára o 12.00 druhý ročník akcie s názvom Jablonovská zabíjačka. Tento rok je podujatie zamerané na dávne ľudové zvyky a uskutoční sa v Kultúrnom dome Jablonové.
  • Festival Jeden svet má sekciu „Pre deti”, v ktorej filmoví režiséri dokumentárne mapujú, ako rôzne vyzerajú životy detí v krajinách po celom svete. Kino Kukadlo: Dokumenty z festivalu Jeden svet sa uskutoční v nedeľu 1. februára na Stanici Žilina-Záriečie o 18.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM