Iveta Hrabovská Krimi

Pozor na svoje autá: Cez víkend vyčíňal zlodej airbagov

Polícia v Žiline a v Bytči pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý počas uplynulého víkendu (zo soboty na nedeľu) vykrádal airbagy zo zaparkovaných áut.

Ilustračný obrázok k článku Pozor na svoje autá: Cez víkend vyčíňal zlodej airbagov
Zdroj: Dnes24.sk

V Žiline sa neznámy páchateľ vlámal celkom do siedmich áut zaparkovaných pred vchodmi do obytných domovna sídlisku Solinky.

„Na siedmich vozidlách značiek CitroenBerlingo, Opel Astra, Peugeot Partner páchateľ rozbil sklenené výplne okien a z volantov odcudzil kompletnéairbagy. Majiteľom poškodených áut spôsobil krádežou celkovú škodu vo výške 2400€ a poškodením vozidiel škodu vo výške asi 800€,“ povedala Jana balogová, krajská policajná hovorkyňa a dopĺňa:

„V Bytči sa páchateľ vlámal do dvoch vozidiel Peugeot Partner a CitroenBerlingo, z ktorých rovnakým spôsobom odcudzil dva kompletné airbagy v hodnote 600€. Poškodením vozidiel spôsobil majiteľom škodu za najmenej 150€.“

Polícia vo všetkých prípadoch vedie trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci. Na prípadoch polícia intenzívne pracuje a prijíma všetky opatrenia k zisteniu a odhaleniu páchateľa.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM