Soňa Vanovčanová Rôzne Správy Video

Pôsobivé časozberné VIDEO: Atmosféra nedávno otvoreného úseku D3 pri Žiline

Už ste ním šli? Vynovený ťah pri Žiline má za sebou prvé týždne fungovania. Okúste si ho prostredníctvom pôsobivého videa...

Ilustračný obrázok k článku Pôsobivé časozberné VIDEO: Atmosféra nedávno otvoreného úseku D3 pri Žiline
Zdroj: Národná diaľničná spoločnosť

Úsek medzi Strážovom a Brodnom je podľa NDSAS dlhý 4 250 metrov a tvorí časť skladačky diaľnice D3, ktorá začína v Hričovskom Podhradí a končí na hranici s Poľskom v Skalitom. „Dokončenie diaľnice D3 je prioritou Vlády SR a Ministerstva dopravy a výstavby SR. Okrem toho, že je súčasťou diaľničného ťahu D1 – D3 v trase Bratislava – Trenčín – Žilina – Skalité je zároveň aj súčasťou Multimodálneho dopravného koridoru č. VI, Transeurópskych sietí a Transeurópskej magistrály v smere sever – juh,“ uviedla Michaela Michalová, hovorkyňa NDSAS.

Časť D3 Žilina, Strážov – Žilina, Brodno bola pre motoristov otvorená 2. decembra 2017. NDSAS po niekoľkých mesiacoch prevádzky úseku vrátane tunela Považský Chlmec predstavuje priaznivcom časozberné VIDEO.

„Prinášame vám atmosferické video z nedávno otvoreného úseku, ktoré sme vám museli sprostredkovať. Presvedčte sa o tom sami,“ uvádza sa v príspevku Národnej diaľničnej spoločnosti na sociálnej sieti.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

VIDOEO z diaľničného úseku D3 Žilina, Strážov - Žilina, Brodno
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM