Tomáš Batiz Futbal

Posledný zápas sezóny: Tatran zdolal rezervu Žiliny

Futbalisti Liptovského Mikuláša odohrali posledný zápas vo svojej sezóne. Na domácom ihrisku zdolali rezervu Žiliny.

Ilustračný obrázok k článku Posledný zápas sezóny: Tatran zdolal rezervu Žiliny
8
Galéria
Foto: Tomáš Batiz

Už od úvodných minút boli lepší hostia zo Žiliny, ktorí herne dominovali, kombinovali, ale pred brankárom Šavolom sa nedokázali presadiť. V 27. minúte to vyskúšal Mbah, ktorý síce mikulášskeho brankára prekonal, ale lopta skončila iba na brvne. O päť minút neskôr mohol zmeniť stav stretnutia Hrnčár, lenže vo vyloženej šanci netrafil loptu ideálne. Na opačnej strane pohrozil Porebma, ale jeho strela v závere prvého polčasu gólom neskončila.

„V prvom polčase súper herne dominoval. Ťažko sme sa bránili proti ich kombinačnej hre, ale príležitosti nepremenili,“ skonštatoval Ján Papaj, športový riaditeľ a hráč MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Tatran herne ožil

V druhom polčase prebrali Liptáci iniciatívu a s vlastným publikom sa chceli rozlúčiť s plným ziskom bodov. Aktívny bol najmä mladý Staš, ktorý ponúkal šance pre Laca a Matića, lenže Bajzu nedokázali prekonať. Skóre sa napokon menilo až v 68. minúte, v ktorej centrovanú loptu pred žilinskou bránou pretlačil do siete Papaj. V záverečných minútach potvrdil víťazstvo Liptovského Mikuláša Matić, po tom čo premenil načasovanú prihrávku od Staša.

"V druhom polčase sme ožili. Podarilo sa nám dať dva góly a zápas sme dotiahli do víťazného konca. Sezóna skončila, teraz si chvíľu oddýchneme a potom začína príprava na ďalší ročník,“ dodal Papaj.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MŠK Žilina B 2:0 (0:0)

  • Góly: 68. Papaj, 84. Matić
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Očenáš, Janec, Papaj, Andrić, Poremba, Matić, Laco, Staš, Lišivka, Kucharčík
  • MŠK Žilina B: Bajza – Majdan, Moško, Ďuratný, Sluka, Václavík, Mbah, Michlík, Boženík, Klec, Hrnčár
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM