Soňa Vanovčanová Krimi

Poslanec Kapitulík a jeho slová z nemocnice: Útok bol mimoriadne intenzívny!

Poslanec Mestského zastupiteľstva v Žiline a poslanec Žilinského samosprávneho kraja Martin Kapitulík podal trestné oznámenie pre napadnutie, ku ktorému došlo počas ostatného víkendu.

Ilustračný obrázok k článku Poslanec Kapitulík a jeho slová z nemocnice: Útok bol mimoriadne intenzívny!
Zdroj: Lukáš Milan

Mestský a zároveň aj krajský žilinský poslanec Martin Kapitulík vo štvrtok podal na polícii trestné oznámenie pre napadnutie, ktorého bol účastníkom v noci zo soboty na nedeľu 18. novembra. Informoval o tom Kapitulíkov kolega, novozvolený mestský poslanec Lukáš Milan.

Martin Kapitulík je aktuálne stále hospitalizovaný. Podľa vlastných slov sa už cíti lepšie, no k optimálnemu stavu je ešte ďaleko. „Aj vzhľadom na policajné vyšetrovanie, aby som ho nijakým spôsobom neovplyvňoval, nebudem k útoku poskytovať ďalšie informácie. Môžem povedať len jedno – útok bol mimoriadne intenzívny,“ uviedol Kapitulík a zároveň požiadal o čas na zotavenie.

„Miestny politik utrpel pri fyzickom napadnutí stredne ťažké zranenia hlavy, tržné rany, pohmliaždeniny, stále je podozrenie na zranenie krčnej chrbtice a liečba si vyžaduje nosenie ochranného goliera. Zo zranení sa bude zotavovať niekoľko týždňov,“ uzavrel Lukáš Milan.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM