Futbal

Posilnenie kádra MŠK Žilina: Pod Dubeň prichádza brazílsky útočník!

Brazílsky futbalový útočník William Alves de Oliveira sa pred jarnou časťou Corgoň ligy dohodol na zmluve s MŠK Žilina do roku 2016. Ďalší hráč Žiliny defenzívny stredopoliar Pečovský zas predĺžil zmluvu do roku 2016.

Ilustračný obrázok k článku Posilnenie kádra MŠK Žilina: Pod Dubeň prichádza brazílsky útočník!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Vraciam sa na Slovensko. Od jari budem hráčom Žiliny. S klubom sme dohodnutí na podmienkach, chýba už iba podpis zmluvy,“ uviedol pre portál corgoňliga.sk. Na Slovensko by mal doraziť vo štvrtok a následne podpísať kontrakt.

Dvadsaťdvaročný útočník pôsobil naposledy v konkurenčnom AS Trenčín, za ktorý odohral v prebiehajúcej sezóne 18 ligových duelov a strelil päť gólov. Po jesennej časti mu však vypršalo hosťovanie a tak sa vrátil do brazílskeho Botafoga.

V rodnej krajine však nepobudol dlho. „Teším sa späť na Slovensko. Vo vašej krajine sa cítim veľmi dobre,“ dodal William. Tesne pred štartom zimnej prípravy predĺžil kontrakt s MŠK Žilina do roku 2016 slovenský futbalový reprezentant Viktor Pečovský. Informoval o tom oficiálny portál žilinského klubu.

Tridsaťročný defenzívny stredopoliar prišiel pod Dubeň v roku 2011 z Dukly Banská Bystrica. Za ten čas odohral za „šošonov“ 60 stretnutí, v ktorých zaznamenal tri góly. „S Pečovským sme predĺžili zmluvu až do roku 2016 a sme radi, že tento hráč bude pokračovať v kariére u nás,“ povedal športový manažér Žiliny Karol Belaník.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM