Krimi

Polícia žiada o pomoc: Žilinskí policajti hľadajú nezvestného muža z Belej

Polícia v Žiline pátra po nezvestnom mužovi 32-ročnom Martinovi Pažičanovi z Belej v okrese Žilina. Odišiel z miesta bydliska a nepodal doteraz o sebe žiadnu správu.

Ilustračný obrázok k článku Polícia žiada o pomoc: Žilinskí policajti hľadajú nezvestného muža z Belej
1
Galéria
Zdroj: KR PZ v Žiline

Polícia pátra po 32-ročnom Martinovi Pažičanovi z Belej v okrese Žilina, ktorý odišiel 15. júna popoludní z miesta trvalého bydliska a doteraz o sebe nepodal žiadnu správu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.

„Pažičan je 180 centimetrov vysoký, má zavalitú postavu, modré oči a nakrátko ostrihané čierne vlasy. Oblečené mal žlté tričko a na hlave mal čiernu šiltovku, ďalší opis oblečenia nie je známy“. informovala Balogová.

„Zvláštnymi znameniami sú na hrudi vytetovaný symbol koňa, prepichnuté uši po náušniciach, na prste veľký strieborný prsteň s vyobrazením dvoch trojuholníkov a ťažká chôdza,“ uviedla Balogová.

„Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Policia
1
Galéria
Zdroj: KR PZ v Žiline
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM