Jozef Legéň Krimi

Polícia má páchateľov prepadu na Obchodnej ulici: Jeden z mladíkov má len 15 rokov

Len pred pár dňami sme vás informovali o prepade na Obchodnej ulici v Žiline. Polícia intenzívne pátrala po páchateľoch, ktorí zbili a okradli 40-ročného muža. Podľa polície páchateľmi sú dvaja mladíci.

Ilustračný obrázok k článku Polícia má páchateľov prepadu na Obchodnej ulici: Jeden z mladíkov má len 15 rokov
Zdroj: TASR

Nie je tomu ani týždeň, čo sme vás informovali o prepade 40-ročného muža na Obchodnej ulici v Žiline, článok: Hrôza na Obchodnej ulici v Žiline: Chodca (40) najskôr zbili, potom okradli. Dnes polícia tvrdí, že páchateľov vypátrala. Šokujúce je, že údajnými páchateľmi sú mladiství a dokonca jeden má len 15 rokov.

Žilinskí kriminalisti odhalili dvoch mladíkov, ktorí vo štvrtok 22. augusta okolo 2.00 hodiny rannej v Žiline na ulici Obchodnej prepadli 40-ročného muža. „Mladíci vo veku 15 a 17 rokov pristúpili k mužovi zozadu, jeden ho udrel päsťou do tváre a druhý ho zhodil na zem. Následne muža atakovali aj na zemi. Potom mu z vrecka nohavíc odcudzili mobilný telefón a bankovku nominálnej hodnoty 20,–€. Pri útoku utrpel napadnutý muž zranenia s dobou liečenia asi 10 dní. Obaja mladíci čelia obvineniu zo zločinu lúpeže,“ informovala hovoryňa polície Jana Balogová.

V prípade preukázania viny hrozí páchateľom trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM