Igor Petrík Správy

Policajti prišli s ďalším dôležitým oznamom pre vodičov: Chystá sa úplná uzávierka, predpokladajú sa kolóny!

Vodiči, dôležité informácie, o ktorých je dobré vedieť vopred. Muži zákona informovali, že na známej ceste sa chystá úplná uzávierka a predpokladá sa vytváranie kolón.

Ilustračný obrázok k článku Policajti prišli s ďalším dôležitým oznamom pre vodičov: Chystá sa úplná uzávierka, predpokladajú sa kolóny!
Zdroj: TASR

Polícia upozorňuje motoristov na úplnú uzávierku cesty I/18 v katastri obce Strečno, v nedeľu 29. novembra od 8. do 16. hodiny, z dôvodu vykonávania inžiniersko-geologického prieskumu na skalnom brale hradu Strečno. Informoval o tom Radko Moravčík, krajský policajný hovorca.

Ako dodal, premávka na ceste bude v oboch smeroch zastavovaná príslušníkmi polície. „V krátkodobých intervaloch cca 30 minútových bude premávka v jazdných pruhoch uvoľňovaná, v závislosti od vykonávaných prác (podľa predpokladaného harmonogramu by tak mohli byť uvoľnené oba jazdné smery medzi 10.00 až 10.30 hodinou a 12.30 až 13.15 hodinou),“ doplnil hovorca.

Polícia preto motoristom odporúča, s ohľadom na predpokladané vytváranie kolón, použiť obchádzkovú trasu po ceste II/583 cez Terchovú a motoristom na trase východ – západ použiť južný cestný ťah po ceste E58.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM