Iveta Hrabovská Rôzne

Počasie dovolenkárov poteší: Trópy si dajú repete!

Ak ste už mali po krk dažďu, tak teraz vás potešíme. Pravé leto sa vrátilo a už od dnešného dňa sa môžeme tešiť na slniečko a teploty do 30°C. Vetrovky a dáždniky môžete hodiť za skriňu a vybrať kraťasy a plavky :)

Meteorológia hlásia na dnes polooblačné počasie, bez dažďa a prehánok. Najvyššia denná teplota v Žilinskom kraji bude 26°C a fúkať má severozápadný až severný vietor 5 až 25 km/h. Ak máte v pláne nočné prespatie v prírode, tak si pribaľte aj stan, pretože môže pršať.

V **utorok **bude ešte teplejšie, oblaky sa vyskytnú len miestami a teplota vystúpi na 24 až 29°C. Fúkať bude severný vietor 2 až 6 m/s.

Streda bude v znamení prílevu teplého vzduchu. Bude jasno až polojasno, denná teplota vystúpi na do 29°C. Vietor bude fúkať rovnako ako v utorok. Na východe môže v nárazoch dosiahnuť miestami okolo 45 km/h.

Výbežok teplého vzduchu vyvrcholí vo štvrtok. Bude jasné, slnečné počasie a denná teplota sa vyšplhá na tropických 30 °C.

Rovnako by malo byť aj v piatok, miestami však pribudnú oblaky. Teplota vystúpi na 30 stupňov.

AKTUÁLNY VÝVOJ POČASIA ZO ŽILINY A OKOLIA NÁJDETE [link=http://www­.zilina24.sk/we­ather.php]TU[/lin­k]!

[color=#ff0000]­Súvisiace články [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137800_RA­DY-A-TIPY:-Ako-sa-schladit-v-horucavach---]RADY A TIPY: Ako sa schladiť v horúčavách…[/lin­k] [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137864_V-Ziline-padol-60-rocny-rekord:-Ortut-vystupila-na-34,2-%C2%B0C!]V Žiline padol 60-ročný rekord: Ortuť vystúpila na 34,2 °C![/link] [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.138366_Bacha-na-jedlo-v-horucavach:-Rady,–ako-si-nespackat-leto---]Bacha na jedlo v horúčavách: Rady, ako si nespackať leto…[/link] [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.138177_Co-a-kolko-jest-v-letnych-mesiacoch]Čo a koľko jesť v letných mesiacoch[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM