Zuzana Vajayová Od Vás

Po roku opäť s Ploštin Punkom

,,To už je pomaly na manželstvo." Takto ma privítala táto veselá sedmička z Liptovského Mikuláša na svojom koncerte v jednom z dolnokubínskych podnikov, kde sa s takmer železnou pravidelnosťou každoročne stretávame.

Každý, kto aspoň raz vzhliadol koncert tejto svojráznej partičky mi dá za pravdu keď poviem, že s chalanmi nuda proste nehrozí. Navyše, keď sa k tomu pridajú vtipné texty v kombinácii s kolujúcim poldecákom v tvare uzáveru z detskej fľaše patriacej ratolesti niektorého z protagonistov samotného koncertu.

Inak tomu nebolo ani v osudnú druhú júnovú sobotu, kedy sa sídlisko Bysterec ocitlo pod takmer štyri hodiny trvajúcou hudobnou paľbou. Bavilo sa všetko, čo malo ruky a nohy. Napokon niet sa čomu čudovať. Taká Aranka Španielka, ktorá medzičasom zľudovela by zdvihla zo stoličky aj to najväčšie tanečné drevo. Nehovoriac samozrejme o grcajúcej Bárbí a mnohých iných vydarených skladbách.

,,Na album treba tri veci: peniaze, ktoré boli, sú a budú, patričné množstvo materiálu, ktorého máme dostatok, no a v neposlednom rade čas, ktorého máme bohužiaľ nedostatok.“ konštatuje na záver nášho stretnutia líder tejto veselej sedmičky Jožko Fašanok.

Autor: Boris Hrudál

Plostin punk
19
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM