Ivana Milanová Krimi

Zlodej sa v ružomberskej stávkovej kancelárii dobre nabalil

Dávno polícia neriešila lúpež tak veľkého obnosu peňazí a nie len hotovosti ale aj v žreboch s hodnoteou vyše 4.000 eur. Páchateľovi hrozí trest od 3 do 10 rokov za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Zlodej sa v ružomberskej stávkovej kancelárii dobre nabalil
Zdroj: Policajný zbor SR

Doposiaľ nezistený páchateľ v presne nezistenej dobe v čase od obeda dňa 09.10.2016 do obeda dňa 10.10.2016 ne­zisteným spôsobom a predmetom poškodil zámok uzamykacieho mechanizmus vstupných dverí do pobočky prevádzky stávkovej kancelárie v Ružomberku.

Vošiel do priestorov pobočky kde bez poškodenia prekonal uzamykací mechanizmus dverí vedúcich do miestnosti pobočky oddeľujúcej časť pracovníkov od klientov. Nezisteným spôsobom a predmetom poškodil dvere do ďalšej miestnosti, v ktorej poškodil uzamykací mechanizmus ohňovzdornej skrine, odcudzil hotovosť vo výške najviac 2.159,88,–€ a žreby v celkovej predajnej hodnote 4.818,–€.

Poškodením dverí a trezoru spôsobil páchateľ spoločnosti škodu v doposiaľ nezistenej výške. V prípade zistenia páchateľa a dokázania viny mu za zločin krádeže hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: KR PZ v Žiline
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM