Ivana Milanová Krimi Správy

Týždeň hasičov: O prácu sa postarali dopravné nehody

Hasiči Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Ružomberku za uplynulé obdobie vykonali 3 výjazdy ku technickým zásahom.

Ilustračný obrázok k článku Týždeň hasičov: O prácu sa postarali dopravné nehody
Zdroj: TASR

Hasiči Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Ružomberku za uplynulé obdobie od 18.11.2016 do 24.11.2016 vykonali 3 výjazdy ku technickým zásahom, ku požiaru nebol vykonaný žiadny výjazd.

Tri výjazdy ku technickým zásahom

Hasiči boli dňa 18.11. privolaní dopravnej nehode osobného auta na ceste 3. triedy pri Liptovskej Teplej. Hasiči jednej zranenej osobe poskytli predlekársku pomoc do príjazdu sanitky RZP. Po zdokumentovaní nehody hasiči úlomky plastov pozametali a uložili do zbernej nádoby. Auto bolo odtlačené na krajnicu. Na druhý deň 19.11. hasiči zasahovali na tej istej ceste lenže bližšie pri Liskovej. Zranenému vodičovi poskytli predlekárske ošetrenie, auto prevrátené na streche v priekope za pomoci navijaku prevrátili na kolesá a vytiahli na kraj cesty. Dňa 21.11. hasiči zasahovali na štátnej ceste č. 18 pri Liptovských Sliačoch, kde došlo ku zrážke dvoch osobných áut. Hasiči autá zabezpečili proti vzniku požiaru a úlomky plastov pozbierali do zbernej nádoby. Pri nehode nedošlo ku zraneniu osôb. Autá boli odtiahnuté na odstavnú plochu pri ceste.

Požiare nehasili

O zásahoch informoval vedúci technik špecialista mjr. Ján Ondruška, výjazd ku požiaru nebol ani jeden.

Zdroj: OR HaZZ v Ružomberku
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM