Jozef Milan Od Vás

Súťaž o vytvorenie loga stretka mládeže je predĺžená

Rada pre mládež a univerzity KBS predĺžila súťaž na vytvorenie loga Národného stretnutia mládeže R13 v Ružomberku do 30. novembra 2012. Pôvodne mala súťaž trvať do konca októbra.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o vytvorenie loga stretka mládeže je predĺžená
Foto: Jozef Milan

Pre veľký záujem zo strany mladých však organizátori súťaž predlžujú. Úlohou súťažiacich, ktorí môžu vyhrať symbolických 113 eur a voľný vstup na R13, je vytvoriť značku, ktorá by mala základ v Svetových dňoch mládeže (SDM).

R13 predstavuje celoslovenské podujatie, ktoré je alternatívou pre slovenskú mládež, ktorá v júli 2013 nepocestuje na SDM v brazílskom Rio de Janeiro. Je predovšetkým púťou pre stovky mladých ľudí, a preto práve „putovanie“ môže byť jednou z nosných tém loga. Inšpiráciou môže byť tiež ruža, keďže predstavuje symbol pre mesto stretnutia – Ružomberok. Ďalším tipom je možnosť spojiť logo s prebiehajúcim Rokom sv. Cyrila a Metoda. On-line registrácia na R13 sa začne začiatkom budúceho roka. Samotné podujatie chystajú organizátori od 26. do 28. júla 2013.

„Naším cieľom je nájsť to pravé logo, preto umožňujeme aj ďalším súťažiacim, aby sa ešte prihlásili. Chceme vlastnú, dynamickú značku, ktorá nás bude sprevádzať celým podujatím,“ hovorí Ondrej Chrvala, tajomník Rady pre mládež a univerzity KBS. Súťaž je otvorená pre akéhokoľvek záujemcu. „Návrhy log je potrebné poslať na adresu press@rio13.sk. Potom ich posúdi porota zložená z organizačného tímu SDM 2013. Víťazný návrh loga oznámi porota na stránke www.rio13.sk, kde je možné nájsť aj podmienky súťaže,“ dodal Ondrej Chrvala.

Zdroj: Komunikačný tím SDM 2013, press@rio13.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM