Rôzne

Informačné centrum Ružomberok propaguje Vlkolínec už na hraniciach Slovenska

Od začiatku tohto roka návštevníci Slovenska, ktorí prichádzajú diaľnicou z Českej republiky v Brodskom alebo z Maďarskej republiky v Čunove, získajú prvé informácie o Vlkolínci na informačno – predajných miestach Národnej diaľničnej spoločnosti, ktoré sú tu umiestnené.

Ilustračný obrázok k článku Informačné centrum Ružomberok propaguje Vlkolínec už na hraniciach Slovenska
Zdroj: Dnes24.sk

Takmer každý návštevník našej krajiny sa zastaví na informačno – predajných miestach Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS), pretože si potrebuje zakúpiť diaľničnú známku. Tieto miesta neslúžia len na predaj diaľničných známok, ale poskytujú turistom aj prvé informácie o tom, čo Slovensko ponúka a čo u nás môžu navštíviť, vidieť a zažiť.

Iniciatívne Informačné centrum Ružomberok

„Návštevníci sa často pýtajú, čo sa na Slovensku oplatí vidieť a veľkoformátové prezentácie umiestnené na stenách ich často motivujú k návšteve jednotlivých atrakcií. Návštevníci našich predajno – informačných miest sa často pri vstupe či odchode zo Slovenska pri jednotlivých prezentáciách odfotia, aby si pripomenuli miesto, ktoré navštívili, alebo aby sa len pochválili, že boli na Slovensku,„ povedala Denisa Krivosudská, vedúca oddelenia informačno-predajných miest NDS. „Preto sme uvítali spoluprácu s Informačným centrom v Ružomberku a prezentáciu doplnili aj o propagačné materiály,“ dodala pracovníčka NDS. Propagačné materiály o Vlkolínci sú k dispozícii v štyroch jazykoch.

Motivácia turistov

Vlkolínec nie je však jedinou zaujímavou atrakciou v regióne Liptov, a preto majú turisti k dispozícii tiež materiály o splavovaní Váhu, cykloturistike na Liptove a turistike v okolí Vlkolínca. „Veríme, že nielen prezentácie, pri ktorých sa návštevníci zastavia, ale aj materiály, ktoré doplnia ponuku toho, čo sa v okolí Vlkolínca dá vidieť a zažiť, budú motivovať návštevníkov, aby sa na Slovensku zdržali čo najdlhšie," hovorí Milan Kolčák, vedúci Informačného centra v Ružomberku.

Zdroj: Informačné centrum RK/ rk24

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM