Rôzne

Futbalový klub potešil zdravotne postihnuté detí a ich rodičov v komunite Ružičky

MFK Ružomberok pri poslednom ligovom kole minulého roka zorganizoval finančnú zbierku pre ružomberské Ružičky, v ktorej sa podarilo vyzbierať 650 Eur. Začiatkom tohoto roka im boli zástupcovia klubu osobne odovzdať hygienické potreby.

Ilustračný obrázok k článku Futbalový klub potešil zdravotne postihnuté detí a ich rodičov v komunite Ružičky
Zdroj: Dnes24.sk

Ružomberská Základná organizácia SZTP – Ružičky je občianske združenie pre telesne postihnuté deti a ich rodiny. V súčasnosti združuje 17 rodín z celého Ružomberského okresu. Marta Krišandová, predsedníčka zväzu pre portál liptov.sme.sk povedala: „Každé euro je pre nás dobré, deti sa tomu potešia, pretože majú často aj pridružené ochorenia, ktoré potrebujú špeciálnu hygienickú starostlivosť." Z výťažku zbierky preto vedenie futbalového klubu zabezpečilo nákup hygienických potrieb, regeneračných krémov, šampónov ako aj práškov na pranie.

Darčeky pre Ružičky boli odovzdať generálny riaditeľ MFK Ľubomír Golis a manažér mládeže Erik Kendera. „Som rád, že sa to podarilo zrealizovať, suma je veľmi pekná. Teší nás, že sme aj takýmto spôsobom mohli pomôcť deťom, ktoré to zjavne potrebujú. Dúfam, že do budúcnosti budeme nielen na úrovni Únie ligových klubov, ale aj priamo my v klube robiť viac takýchto pekných akcií,“ povedal Dušan Tittel, športový a marketingový riaditeľ.

Zdroj: sztp-ruzicky/ liptov.sme.sk;

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM