Tlačové správy

Kandidát na primátora mesta Revúca

Chcete v nasledujúcom volebnom období niečo zmeniť ? Poďte to urobiť spolu so mnou aby sa nám v Revúcej lepšie žilo a aby sme boli na naše mesto ešte viac hrdí.

Ilustračný obrázok k článku Kandidát na primátora mesta Revúca
8
Galéria
Zdroj: Ing. Július Buchta

Volám sa Július Buchta, mám 44 rokov, som šťastne ženatý a s manželkou Janette máme dve deti. Narodil som sa a s menšími prestávkami (práca v zahraničí) som pôsobil aj pôsobím v meste Revúca. Viac o mne nájdete v mojom životopise.

V týchto komunálnych voľbách kandidujem na post primátora mesta Revúca. Myšlienku kandidovať som riešil už pred štyrmi rokmi, ale vtedy som si povedal, že treba začať postupne od poslanca. Momentálne pôsobím ako poslanec MsZ Revúca, zástupca primátorky mesta Revúca a poslanec VÚC BBSK. Aktívne sa zapájam do činností v meste, či už ako regionálny politik, ale aj ako predseda OZ Happy Dance Revúca. Podrobnejšie však v mojom reálnom predvolebnom programe.

Na to, aby som ho však vedel zrealizovať, potrebujem Vašu podporu. Nie je jedno, koho si v týchto voľbách zvolíme, lebo víťaz týchto volieb nás bude reprezentovať celé nasledujúce volebné obdobie. Samozrejme, nielen primátor, ale aj poslanci sú veľmi dôležití pri plnení programu. Sú najdôležitejším článkom v riadení mesta. Zoznam kandidátov na poslancov.

Moja predvolebná kampaň nie je len zopár silných slov pár týždňov pred voľbami. Je to moja práca za posledné štyri roky, počas ktorých som intenzívne pracoval na zlepšení života v meste, aj keď moje kompetencie zástupcu primátora pri 20% úväzku boli značne obmedzené. Dajte mi Váš hlas a uvidíte, ako viem pracovať na 120%.

10. novembra preto neseďte doma, ale poďte voliť. Hlavne –  voliť srdcom. Nenechajme nič na náhodu.

Ďakujem

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Ing. Július Buchta
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM