Tomáš Batiz Futbal

Úspešný vstup do zimnej prípravy: Tatran poriadne potrápil majstra Slovenska!

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš odohrali prvý prípravný zápas pred jarnou časťou sezóny. Súperom Liptákov bol FC Spartak Trnava.

Ilustračný obrázok k článku Úspešný vstup do zimnej prípravy: Tatran poriadne potrápil majstra Slovenska!
Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš

V utorok 8. januára odštartovali hráči Liptovského Mikuláša prípravu na jarnú časť sezóny. V krátkom časovom slede odohrali aj prvý prípravný zápas. Zverenci Štefana Zaťka si na úvod zmerali sily s úradujúcim slovenským majstrom – FC Spartak Trnava.

Stretnutie sa odohralo v Považskej Bystrici. V prvom polčase mal menšiu prevahu Spartak, no vedenia sa ujal až v samotnom závere prvého dejstva po presnom zásahu Jaroviča.

V druhom polčase sa síce Trnave podarilo dostať do dvojgólového vedenia zásluhou Vantrubu, no Liptáci sa postupne dokázali dostať do zápasu. V 76. minúte znížil Staš, v samotnom závere sa o vyrovnanie postaral Bartoš.

„Musím povedať, že to bol veľmi kvalitný zápas s množstvom šancí na oboch stranách. Súper síce viedol o dva góly, no my sme sa potom dostali do zápasu a zaslúžene sme ho aj vyrovnali,“ zhodnotil Milan Mikušiak, prezident MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Ako ďalej doplnil Mikušiak, v stretnutí ho najviac zaujal brankár Gabriš, ktorý zneškodnil viacero šancí Trnavy. V pozitívnom svetle sa ukázal aj Žákovič, ktorý je v Liptovskom Mikuláši na skúške.

Tatran odohrá najbližší zápas v utorok 15. januára proti Podbrezovej.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM