Tomáš Batiz Hokej

Tesná prehra Liptákov proti Popradu: Rozhodol jediný gól Paukovčeka!

Hokejisti Liptovského si po víťazstve nad Žilinou ďalšie tri body do tabuľky nezapísali. V 43. kole prehrali na Spiši s Popradom.

Ilustračný obrázok k článku Tesná prehra Liptákov proti Popradu: Rozhodol jediný gól Paukovčeka!
Zdroj: TASR

Po úvodnom oťukávaní mali prvú veľkú šancu domáci hráči, keď sa Kriška s Hunom dostali do prečíslenia a Vošvrda musel zasiahnuť. Na druhej strane zahrozil Abdul, no krátko na to išiel na trestnú Fabian a Liptáci sa opäť dostali do tlaku. Vypracovali si niekoľko šancí, ale Vošvrdu neprekonali. Potom prebrali aktivitu hostia a Macík ich mohol poslať do vedenia, no Hollý uspel.

V úvodných minútach druhej tretiny sa prelievala hra z jednej strany na druhú a obaja brankári museli byť neustále pozorní. V jej druhej polovici sa už dostali na koňa Popradčania, keďže domáci hrali až trikrát v oslabení, no podržal ich výborný brankár Hollý.

Úspešný zákrok predviedol aj v 42. minúte po strele Svitanu, no o tri minúty neskôr už kapituloval. Po Bondrovej strele sa pred bránkou presadil Paukovček – 0:1. Hostia sa v ďalších minútach sústredili na bránenie tesného náskoku, čo sa im nakoniec aj podarilo a zo súperovho klziska si odniesli všetky body.

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Poprad 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

  • Gól: 45. Paukovček (Bondra)
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM