Tomáš Batiz Futbal

Tatran čaká generálka proti Prešovu: Káder trápia viaceré zranenia

Futbalisti MFK Tatran finišujú s prípravou na jarnú časť sezóny. Generálkou na prvý ligový zápas v tomto roku bude Prešov.

Ilustračný obrázok k článku Tatran čaká generálka proti Prešovu: Káder trápia viaceré zranenia
Foto: Tomáš Batiz

Tatran privíta 29. februára o 10:30 na domácom umelom trávniku treťoligový tím FC Tatran Prešov. „Chceli sme toto stretnutie odohrať na umelej tráve, no počasie nám to neumožnilo. Zápas odohráme na umelej tráve na našom štadióne,“ informoval redakciu Dnes24 Ján Papaj, športový riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Liptákov trápi tesne pred štartom jarnej časti maródka. Individuálne trénuje trojica hráčov. „V zápase proti Prešovu určite nenastúpia Staš, Čery a Kotora. Na piatkovom tréningu prišlo nevoľno Krčíkovi,“ doplnil Papaj.

Mikulášski futbalisti majú za sebou týždňové sústredenie v tureckom Beleku, kde odohrali dva stretnutia. „Kemp v Turecku nám ukázal, že hráči sú dobre kondične pripravení. Odohrali sme kvalitné stretnutia. Dúfam, že obdobné výkony budeme predvádzať aj v jarnej časti,“ skonštatoval športový riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikukáš.

Tatran odohrá prvý zápas jarnej časti v sobotu 7. marca na ihrisku béčka Slovana Bratislava. „Chceli by sme sa pohybovať vo vrchnej časti tabuľky a vyhnúť sa bojovom o záchranu,“ zhodnotil ciele do sezóny Ján Papaj.

Dajte LIKE na náš Facebook a Instagram a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia.

foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM