Tomáš Batiz Šport

Liptáčka Vlhová má náhradu za Iľavskeho: Na spolupráci sa dohodla so známymi talianskym trénerom

Liptáčka Petra Vlhová neostala bez trénera veľmi dlho. V úvode letnej prípravy podpísala spoluprácu s talianskym trénerom.

Ilustračný obrázok k článku Liptáčka Vlhová má náhradu za Iľavskeho: Na spolupráci sa dohodla so známymi talianskym trénerom
Zdroj: Facebook

Úspešná rodáčka z Liptovského Mikuláša pred pár dňami oznámila koniec spolupráce s dlhoročným trénerom Ivanom Iľanovským, ktorý bol pri jej najväčších úspechoch. „Tréner so mnou skončil. Ja som s ním chcela pokračovať, no on odo mňa odišiel. Viem, že je to veľmi ťažké byť neustále na cestách. Mrzí ma to, lebo za päť rokov som sa od neho naučila veľmi veľa a myslela som, že keď sa stále zlepšujem, mohli by sme zamakať ešte aspoň jednu sezónu,“ zhodnotila ešte minulý týždeň pre TASR Vlhová.

Petra Vlhová prezradila meno svojho nového trénera na začiatku svojej letnej prípravy na novú sezónu. „Tak a je to. Uzatvorila som novú spoluprácu s mojím novým trénerom Liviom Magonim. Veľmi sa nato teším a dúfam, že mi to prinesie len to najlepšie,“ informovala Vlhová na svojej oficiálnej stránke.

Nový tréner Vlhovej Livo Magoni bol v minulosti šéfom realizačného tímu Slovinky Tiny Mazeovej, ktorá sa pod jeho vedením stala celkovou víťazkou Svetového pohára v sezóne 2012/2013.

foto: facebook, Petra Vlhová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM