Romana Buganová Futbal

Liptáci historicky na prvom mieste: Zvráti to tento zápas?

Futbalisti Liptovského Mikuláša sú po 4. kole DOXXbet ligy východ na historickom prvom mieste. Zverencov Juraja Sabola čaká dôležitý zápas. Ich súper za nimi zaostáva len o jediný bod.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci historicky na prvom mieste: Zvráti to tento zápas?
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Tatranci po úspešnej príprave pokračujú v tom istom duchu aj v úvode jarnej časti, v ktorej doposiaľ strelili deväť gólov a iba raz inkasovali. Pre futbalistov Liptovského Mikuláša je to historické umiestnenie v druhej najvyššej slovenskej súťaži. „Všetci dobre vieme, kde sa nachádzame, ale otázne je ako dlho sa tam udržíme. Nad nami už nie je nik, takže je to určite príjemný pocit,“ uviedol tréner Liptákov Juraj Sabol.

V sobotu na horúci zvolenský trávnik

Po Prešove čaká Liptovský Mikuláš ďalší súper z hornej časti tabuľky. Liptáci chcú bodovo nadviazať aj po poslednej výhre 3:0 s Haniskou. „Ja si myslím, že na domácej pôde bude určite favorit Zvolen, ale my musíme hrať tak, aby sme boli po zápase spokojní. Ťažko mi je teraz vravieť či by sme boli spokojní s bodom, alebo s plným trojbodovým ziskom,“ dodáva tréner Liptovského Mikuláša, ktorý plánuje v sobotňajšej zostave vykonať minimálne dve zmeny z posledného zápasu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM