Slávka Kellová Hokej

Do tretice všetko dobré? S Michalovcami to neplatí

Po vianočnej prestávke pokračovali v piatok stretnutia 33. kola 1. hokejovej ligy, v ktorom Michalovce privítali na domácom ľade hráčov MHK 32 Liptovský Mikuláš. Domáci potvrdili svoju úlohu favorita.

Ilustračný obrázok k článku Do tretice všetko dobré? S Michalovcami to neplatí
Foto: Slávka Kellová

Gólovo otvorila zápas domáca Dukla vo 8. minúte, keď sa do pravého horného rohu presadil Fajčák (1:0). Prvý gól hostí vzal na seba Juraj Kuric v 15. minúte a tak si súperi v prvej časti hry rozdelili zhodne po jednej presnej strele.

Postupnosť úspechu sa opakovala aj v druhej tretine. Najprv sa presadil v 22. minúte Čavrk (2:1) a za ním sa od modrej nemýlil Lipták Tomáš Devečka v 30 minúte (2:2). Z vyrovnávacieho gólu sa však hostia dlho netešili, pretože už o ďalšiu minútu sa číselník zmenil v prospech domácich na 3:2 po akcii Linetova.

Scenár doterajšieho priebehu zápasu akoby sa opakoval aj v poslednej časti hry. V 42. minúte zvýšila skóre zápasu na 4:2 dorážka Hrubého. Pokračovanie domácich však prekazil v 50. minúte Drotár a to už bolo konečných 5:2.

HK Dukla Michalovce – MHK 32 Liptovský Mikuláš 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)

Góly: 9. Fajčák, 23. Čavrk, 32. Linet, 43. Hrubý, 51. Drotár – 16. Kuric, 31. Devečka
Rozhodovali: R. Lauff – Hric, Bľanda
vylúčení: 7:8 presilovky: 1:2
oslabenia: 0:0
1486 divákov

HK Dukla Michalovce: Kurali – Drotár, Palovčík(A), Šimčák, Cmorej, Šechný©, Zorvan, Čížek, Kmiť, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet, Tkáč, Hrubý, Rusnák, Šeliga, Gavura, Vorobel, Chovan, Žemba MHK 32 Liptovský

Liptovský Mikuláš: Palko – Fabo,© Kuric, Kubáň, Poliacek, Laco, Pawelski, Kabáč, Lištiak, (A) Mravec, Kubovčík, Bartík, Paukovček, Mezovský, Devečka, Duriš, Kledrowetz, Klepáč, Sajko, Bača, Holiga

Súvisiaci článok:

Odveta Mikulášanom vyšla

ilustračné foto: Majo Eliáš

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM