Tomáš Batiz Rôzne

Ďalšia skvelá reprezentácia nášho mesta: Medailová žatva mikulášskych gymnastiek

Gymnastky zo športového klubu modernej gymnastiky ŠK Liptovský Mikuláš sa na Majstrovstvách Slovenska v Bratislave vôbec nestratili a obstáli v silnej konkurencii moderných gymnastiek z celého Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia skvelá reprezentácia nášho mesta: Medailová žatva mikulášskych gymnastiek
Zdroj: TASR

Súťaže sa zúčastnilo 48 najlepších gymnastiek z ôsmych klubov modernej gymnastiky, ktoré si účasť vybojovali počas štyroch kôl Slovenského pohára. Naše mesto reprezentovali štyri pretekárky. „V kategórii mladšie žiačky si titul vicemajsterky v dvojboji vybojovala Nina Dzurošková. Okrem toho získala ďalšie dve strieborné medaile za zostavu bez náčinia a za zostavu s obručou. Rovnako sa darilo Kristíne Haviarovej, ktorá si spolu s titulom vicemajsterky v kategórii mladšie dorastenky v trojboji vybojovala zlatú medailu za zostavu s loptou a striebornú za zostavu s obručou,“ informuje Tatiana Suchomoinová, trénerka mikulášskych gymnastiek.

„Takýto úspech je najlepšou odmenou za každodennú drinu v telocvični pre dievčatá aj ich trénerky,“ poznamenala ďalej Suchomlinová

Staršia dorastenka Barbora Gettová obsadila v trojboji starších dorasteniek 3. miesto a získala striebro za zostavu s loptou a bronz za zostavu so stuhou. Darilo sa aj Simone Kordošovej, ktorá v kategórii starších žiačok skončila na peknom 4. mieste a do medailovej zbierky mikulášskeho klubu pridala bronz za zostavu s obručou.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM