Slávka Kellová Rôzne

Dajte sa „do gala“, primátorský ples sa blíži

Plesovú sezónu roka 2011 v Liptovskom Mikuláši otvorí reprezentačný ples primátora mesta. V mikulášskom Dome kultúry sa organizuje už po 21. krát.

Dajte sa „do gala“ v sobotu 22. januára sa „ide plesať“. Aj tento rok je pre Vás pripravená dobrá zábava a zaujímavý program. Večerom bude sprevádzať známa slovenská moderátorka Oľga Záblacká. Zo zahraničia príde kapela, ktorá zabaví slávnymi hitmi od skupiny The Beatles. Predstaví sa tiež orchestrálne teleso Art Collegium Nicolaus pod vedením dirigenta Ľubomíra Rašiho a tancovať pre vás bude tanečná škola Maestro. Samozrejme, príde aj kúzelník. Ako hlavná hviezda večera sa na vás teší Katka Knechtová so svojou kapelou.

Organizátori primátorského plesu pripravujú pre hostí prekvapenie večera a chýbať nebude ani benefičná tombola. Výťažok poputuje ako každý rok na dobročinné účely.

Mesto sa v tomto roku rozhodlo šetriť aj na primátorskom plese. V predošlých ročníkoch do organizácie plesu investovalo okolo 30 tisíc eur. „Na tomto ročníku mesto ušetrí zhruba 40 percent aj vďaka dobrým vzťahom s účinkujúcimi,“ hovorí Peter Lehotský, hovorca primátora Liptovského Mikuláša.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM