Romana Buganová Futbal

Boj o prvé miesto v tabuľke: Liptáci remizovali vo Zvolene

Futbalisti Liptovského Mikuláša odohrali v sobotu zápas 5. kola DOXXbet ligy, v ktorom remizovali na pôde Zvolena bezgólovo 0:0.

Ilustračný obrázok k článku Boj o prvé miesto v tabuľke: Liptáci remizovali vo Zvolene
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Pre oko diváka to bol určite atraktívny zápas, v ktorom sa stretli dva tímy, ktoré bojujú o vedúce priečky v tabuľke. V prvom polčase mali viac z hry práve hostia z Liptova, ktorí si síce vypracovali viaceré šance, ale gólovo sa nepresadili. „V prvej časti hry sme mali určite viac šancí, ktoré sme však nezakončili gólovo. Boli sme trošku viac agresívnejší a viac nám chutil futbal,“ uviedol Juraj Sabol, tréner Liptovského Mikuláša.

V druhom polčase sa hra vyrovnala a do hry sa dostali aj hostia, ktorí najmä pohrozili z centrov do pokutového územia. Liptáci si v priebehu druhého polčasu opäť vypracovali dobré šance, ale ani z pokusov Gereca, Jasenovského a Laca skóre nezmenili. „Osobne aj spolu s chlapcami si myslím, že sme boli určite lepší a mali sme väčšiu snahu o víťazstvo, ale v šanciach, v ktorých sme sa ocitli sme neskórovali. Zvolenčania veľmi dobre bránili, ale na to akú majú kvalitu moc toho nepredviedli,“ informuje o priebehu zápasu tréner Liptákov Juraj Sabol.

Liptáci stále na čele tabuľky

Futbalisti Liptovského Mikuláša majú po zápase 5. kola na konte jedenásť bodov čo im zatiaľ stačí na prvé miesto. Zverencov Juraja Sabola môže posunúť na druhé miesto dnešné víťazstvo Košíc, ktoré privítajú Rimavskú Sobotu. „Pred sezónou som vedel, že môžeme hrať o hornú časť tabuľky, ale určite som takéto pozitívne predstavy nemal. Dá sa povedať, že výsledok nášho aktuálneho postavenia je adekvátny tomu, čo chlapci na trávniku predvádzajú,“ dodal Sabol, ktorý sa so svojimi zverencami začína pripravovať na sobotňajší zápas, v ktorom Tatranci privítajú susedný Poprad.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM