Tomáš Batiz Šport

Atléti reprezentovali Mikuláš na majstrovstvách Slovenska: Priniesli vzácne kovy!

Atletické zastúpenie z Liptova zabodovalo v konkurencii najlepších slovenských pretekárov na štarte v Nových Zámkoch.

Ilustračný obrázok k článku Atléti reprezentovali Mikuláš na majstrovstvách Slovenska: Priniesli vzácne kovy!
Zdroj: Dnes24.sk

Na majstrovstvách Slovenska v atletike mladších žiakov v Nových Zámkoch sa darilo atlétom z Centra voľného času Liptovský Mikuláš, ktorí priviezli dve medaile a dve štvrté miesta.

„Striebornú medailu si vybojoval vnuk známeho trénera mikulášskej kulturistiky Ľuboša Hečka, talentovaný Ladislav Lubelec v hode kriketovou loptičkou výkonom 53,02 metra a v behu na 150 metrov skončil na 5. mieste,“ informuje Roman Králik, riaditeľ CVČ v Liptovskom Mikuláši.

Darilo sa aj na 600 metroch

Bronzovú medailu si vybehal na 600 metroch všestranný Patrik Rázga výkonom 1:44,67 a tesne za medailou na 4. mieste skončil v behu na 60 metrov prekážok časom 10,42.

Potenciál vo vrhu guľou

„Výborné 4. miesto obsadila do budúcna perspektívna atlétka Vesna Hynková vo vrhu guľou výkonom 8,50 metra,“ pokračuje ďalej v hodnotení Králik.

Medzi ďalšie sľubné umiestnenia mladých atlétov patrili 6. miesto Adriany Pavelicovej vo výbornom čase na 1000 metrov 3:22,05, 9. miesto Tomáša Révaja na 60 metrov prekážok a 11. miesto Petry Krotákovej, ktorá zo 64 štartujúcich skončila na 11. mieste na 300 metrov časom 47, 40.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM