Šport

OBJEKTÍVOM: Kúzelníci na snowboardoch predvádzali akrobatické skoky do mega nafukovadla

Výborná atmosféra a dych vyrážajúce akrobatické kúsky priamo v srdci mesta. Vybraní a ostrieľaní snowboard a freeski jazdci v rámci súťaže predviedli akrobatické skoky do obrovského nafukovadla. Podujatie Big Jump Exhibition sa uskutočnilo v Žiline už tretí raz a zožalo opäť veľký úspech.

Ilustračný obrázok k článku OBJEKTÍVOM: Kúzelníci na snowboardoch predvádzali akrobatické skoky do mega nafukovadla
Zdroj: YouTube.com

Tretí ročník podujatia Big Jump Exhibition v Žiline prilákal množstvo ľudí. Podujatie malo nádych exhibície, odštartovalo priamo v srdci Žiliny – na Námestí Andrea Hlinku.

Skoky do nafukovadla a program

Pre divákov bol pripravený kultúrny program, ktorý prebiehal počas akcie. Vystúpilo hneď niekoľko tanečných zoskupení či muzikantovJazdci ukázali naozaj skvelú formu. Rôznorodosťou trikov sa to len hemžilo. Pozrite si video a posúďte sami. Diváci si mohli vyskúšať lanovku, ktorá ich zviezla z mestského divadla dole na hradby. V tombole sa hralo o auto na víkend a nechýbala ani súťaž v lámaní snowboardu.

Cieľom akcie bol, aby sa počas vianočných sviatkov stretli jazdci z celej komunity a rozjazdili sa pred sezónou. Tých najlepších ohodnotila odborná porota Kristián Tomančík zo Snowboardovej asociácie Slovenska a Tomáš Murgač – reprezentačný tréner slovenských freeski jazdcov.

A aké sú plány organizátorov do budúcnosti? „Najbližšie po Big Jumpe chystáme tanečnú akciu s názvom New Year Battle, kde sa bude udeľovať ocenenie o najlepšieho b-boy tanečníka na Slovensku,“ naznačil Kubík.

Big Jump Exhibition Žilina 2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM