Igor Petrík Krimi

Nové info o prevrátenom aute so ženou (33) a malými deťmi: Polícia popisuje prípad takto!

Otrasná nehoda sa udiala neďalejko Žiliny. Auto s matkou a dvomi malými deťmi sa prevrátilo a skončilo v priekope. Polícajti poznajú dôvod.

Ilustračný obrázok k článku Nové info o prevrátenom aute so ženou (33) a malými deťmi: Polícia popisuje prípad takto!
Zdroj: Dnes24.sk

Len pred nedávnom sme vás informovali o dopravnej nehode v katastri obce Hôrky. Teraz prinášame aktualizované informácie.

„V čase o 07.00 hod. 33-ročná vodička viedla Subaru Impreza po ceste III/5181 v smere jazdy od obce Bitarová do Žiliny, kde v katastri obce Hôrky pri prechádzaní rovného úseku neprispôsobila rýchlosť jazdy vozidla situácii v cestnej premávke, stavu a povahe vozovky a poveternostným podmienkam následkom čoho na zľadovatelej a neposypanej vozovke dostala s vozidlom šmyk, zišla vpravo mimo vozovku, kde sa vozidlo vo svahu prevrátilo cez strechu a zostalo stáť na pravom boku,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová .

Doplnila, že pri nehode utrpelo zranenie presne nezisteného rozsahu a doby liečenia dieťa (7) vo vozidle, ktoré bolo odvezené na ošetrenie do NsP Žilina. U vodičky alkohol dychová skúška nepreukázala. Dopravnú nehodu šetrí polícia v Žiline.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM