Futbal

Nováčikom v 21-ke je mladík zo Žiliny: Čo povedal futbalista pred dnešným zápasom s Cyprom?

Futbalovú 21-ku čaká kvalifikačný dvojzápas proti Cypru a v Holandsku. Vďaka svojim výkonom dostal od trénera Hapala pozvánku do tímu aj mladík z MŠK Žilina.

Ilustračný obrázok k článku Nováčikom v 21-ke je mladík zo Žiliny: Čo povedal futbalista pred dnešným zápasom s Cyprom?
Zdroj: TASR

Stredopoliar László Bénes (v septembri oslávil plnoletosť), hráč MŠK Žilina, si výkonmi v najvyššej súťaži vypýtal pozvánku do kádra „21-ky.“ „V poslednej dobe sa mi naozaj darilo a verím, že výkony budem ešte zlepšovať,“ citoval mladíka web Slovenského futbalového zväzu. „Mojím cieľom je pravidelná nominácia od trénera Hapala, hoci ešte môžem hrávať aj za reprezentáciu do 19 rokov,“ pokračoval Bénes .

Z domovského MŠK Žilina je v kádri 21-ky sedem hráčov, teraz už vrátane Bénesa. „Okrem klubových spoluhráčov poznám aj ďalších, Jura Chvátala a brankára Mareka Rodáka z devätnástky, so Stanom Lobotkom a Matúšom Berom sme sa zrážali na ihrisku, hrávali sme proti sebe,“ povedal Bénes.

Dvadsaťjednotku čaká dnes zápas s Cyprom, v ktorom všetci očakávajú vítazstvo. „Verím aj ja, že vyhráme. Najskôr s Cyprom a následne aj v Holandsku,“ povedal nováčik v reprezentačnej 21-tke.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM