Aktualizované Krimi

Autobus v Žiline vletel do altánku rodinného domu: Deväť zranených, FOTO z miesta

K nehode došlo pri Celulózke v Žiline. Podľa polície autobus najprv vrazil do dodávky, potom ho odrazilo do oplotenia rodinného domu.

Ilustračný obrázok k článku Autobus v Žiline vletel do altánku rodinného domu: Deväť zranených, FOTO z miesta
Zdroj: Policajný zbor SR

Deväť ľudí sa podľa informácií z TASR zranilo v pondelok ráno pri dopravnej nehode autobusu a dodávky pri Celulózke v Žiline. Hasiči o tom informujú na sociálnej sieti.

,,V čase nehody sa v autobuse viezlo 28 cestujúcich, z ktorých deväť utrpelo zranenia rôzneho charakteru. ZZS ich preváža do nemocnice. Na mieste je sedem príslušníkov s tromi kusmi techniky, ktorí vykonávajú na havarovaných vozidlách protipožiarne opatrenia," uviedli hasiči.

Ako na svojom oficiálnom facebooku upresnila krajská polícia, vodič autobusu (63) prevážal zamestnancov do blízkej automobilky, pričom z doposiaľ nezistených príčin narazil do odstavenej dodávky, odkiaľ ho odrazilo do oplotenia rodinného domu. To podľa policajtov prerazil a skončil až v altánku rodinného domu.

,,Pri nehode sa ľahko zranilo niekoľko cestujúcich v autobuse, ktorí boli prevezení do nemocnice. Alkohol u vodiča zistený nebol," dodávajú policajti

Zábery z miesta nehody si pozrite v priloženej fotogalérii.

FOTO: Autobus skončil v altánku rodinného domu
7
Galéria

Nenechajte si viac ujsť novinky zo Žiliny a okolia a sledujte nás aj na FB.

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM