Iveta Hrabovská Rôzne

Navrhnite nový názov centra voľného času v Žiline

Všetci záujemcovia môžu navrhnúť názov nového centra voľného času v Žiline, ktoré vznikne spojením Centra voľného času Spektrum a Centra voľného času Horný val (Žirafa) od septembra 2013.

Návrhy je možné zasielať do 22. augusta 2012 na emailovú adresu: marta.pulkertova@zilina.sk alebo ich osobne vložiť do urny umiestnenej na vrátnici Mestského úradu v Žiline.

Všetky návrhy budú vyhodnotené štvorčlennou komisiou, ktorá bude zasadať po ukončení predkladania návrhov. Víťazný názov bude oficiálne oznámený verejnosti prostredníctvom tlačovej správy a bude zverejnený aj na www.zilina.sk.

„Názvy súčasných centier voľného času ľudia dobre poznajú a preto chceme umožniť rodičom, deťom a obyvateľom mesta, aby vyjadrili svoj názor a navrhli názov pre nové centrum voľného času,“ povedal Pavol Čorba, hovorca Žiliny.

[blockquote]Mestské zastupiteľstvo schválilo 18. júna zrušenie oboch žilinských centier voľného času a zároveň schválilo vznik jedného nového spoločného žilinského CVČ. Toto rozhodnutie MZ vyplynulo z výsledkov vykonaných kontrol, ktoré poukázali na viaceré nezrovnalosti v prevádzke oboch centier, ako aj na nedostatky v organizovaní jednotlivých aktivít, či krúžkov. Na pozíciu riaditeľa zlúčeného CVČ bude vypísané v zmysle platnej legislatívy výberové konanie.[/bloc­kquote] Viac informácii o zrušení dvoch Centier voľného času sa dozviete [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.139644_Vznik­ne-nove-CVC:-Zirafa-a-Spektrum-budu-minulostou---]TU[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM