Igor Petrík Krimi

Na žilinskom priechode renault nabúral do chodkyne, policajti hľadajú ženu so psom!

Polícia žiada o pomoc svedkov v súvislosti s dopravnou nehodou, ktorá sa udiala v Žiline. Na priechode pre chodcov došlo k stretu renaultu so ženou.

Ilustračný obrázok k článku Na žilinskom priechode renault nabúral do chodkyne, policajti hľadajú ženu so psom!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia žiada o pomoc svedkov v súvislosti s dopravnou nehodou, ku ktorej došlo vo štvrtok 19. februára popoludní v Žiline na ulici 1. Mája.

Podľa žilinskej policajnej hovorkyne 32-ročná vodička viedla Renault Laguna v smere od ulice P. O. Hviezdoslava k ulici Veľká okružná. „Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo na priechode pre chodcov k stretu vozidla so 77-ročnou chodkyňou, ktorá utrpela predbežne ľahké zranenia,“ uviedla Jana Balogová.

Počas objasňovania nehody policajti zistili, že na priechode pre chodcov bola v čase dopravnej nehody aj doposiaľ neznáma žena, ktorá mala na vôdzke psa.

Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami tejto dopravnej nehody, prípadne neznámu ženu, ktorá prechádzala cez priechod pre chodcov, aby informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne priamo kontaktovali Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na telefónnych číslach 096 140 3524, 096 140 3510 alebo 096 140 3500.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM