Iveta Hrabovská Krimi

Mrazivá štatistika nášho kraja: Na cestách zomrelo 24 ľudí !

Od začiatku tohto roka vyhaslo na cestách Žilinského kraja 24 životov v dôsledku dopravných nehôd. Len v minulom týždni eviduje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline celkom 55 dopravných nehôd.

Minulý týždeň 55 nehôd[/size][/co­lor]

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline eviduje v minulom týždni celkom 55 dopravných nehôd. Ťažko sa zranili dve osoby, čo je o štyri menej ako pred rokom. O život neprišla ani jedna osoba.

Od januára takmer 1000 nehôd[/s­ize][/color]

Od začiatku tohto roka došlo na cestách v pôsobnosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline k 948 dopravným nehodám, čo je o 235 menej, ako v rovnakom období minulý rok (1 183 nehôd).

Policajné akcie všade na okolo[/size][/co­lor]

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline aj počas letných prázdnin prijalo opatrenia za účelom zvýšenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

„Výkon služby je orientovaný na hlavných cestných ťahoch, najmä v čase dopravných špičiek. Policajti monitorujú situáciu v cestnej premávke a v prípade potreby riadia a usmerňujú dopravu, informoval Radko Moravčík, hovorca KR PZ.

Mužov v zelenom môžete počas letných dní stretnúť takmer všade. Sú na miestach so zhustenou premávkou, na rizikových úsekoch, ale najmä tam, kde dochádza najčastejšie k porušovaniu pravidiel cestnej premávky.

[blockquote]Ne­zabúdajte, že kontrolujú rýchlosť a nesprávny spôsob jazdy, základné povinnosti vodiča, jazdu pod vplyvom návykových látok, atď…[/blockquote]

Osudná jazda bez prilieb: Za 1 deň zomreli 2 motorkári! [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137773_O­sudna-jazda-bez-prilieb:-Za-1-den-zomreli-2-motorkari!]TU[/lin­k] Školáčka (†14) za volantom fiatu: Neprežila vlastnú jazdu! [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137869_Sko­lacka-(%E2%80%A014)-za-volantom-fiatu:-Neprezila-vlastnu-jazdu!]TU[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM