Jozef Legéň Krimi

Nepríjemné prekvapenie pre zamestnancov: Na obecnom úrade vyčíňal zlodej!

V noci z utorka na stredu sa neznámy páchateľ vlúpal do Obecného úradu v Lietavskej Lúčke. Odcudzil ohňovzdornú skrinku, kľúče od auta a USB kľuč. Spôsobil tak škodu 4500 eur: Polícia začala trestné stíhanie.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemné prekvapenie pre zamestnancov: Na obecnom úrade vyčíňal zlodej!
Zdroj: Dnes24.sk

Žilinskí policajti pátrajú po zlodejovi, ktorý sa z utorka na stredu vlámal do obecného úradu v Lietavskej Lúčke a ukradol zamknutú ohňovzdornú skrinku s peniazmi, náhradné kľúče od Škody Fabia a USB kľúč informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Žiline Jana Balogová.

Zlodej sa podľa nej dostal do budovy cez vytlačené okno. „Zo skrine v jednej z kancelárií odcudzil položenú uzamknutú kovovú ohňovzdornú skrinku s rozmermi 60×60 cm s hotovosťou. Odniesol aj náhradné kľúče od vozidla Škoda Fabia a USB kľúč. Obecnému úradu vznikla škoda asi 4500 eur,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Doplnila, že policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže. „Páchateľovi v prípade jeho zistenia a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody šesť mesiacov až tri roky,“ dodala Balogová.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM