Igor Petrík Hokej

Letná príprava žilinských vlkov? Tréning aj v kasárňach pluku špeciálneho určenia

Dvadsiatka hráčov MsHK Žilina odštartovala letnú prípravu. Potrvá dva mesiace a okrem iného využijú žilinskí vlci aj priestory kasární 5. pluku špeciálneho určenia.

Ilustračný obrázok k článku Letná príprava žilinských vlkov? Tréning aj v kasárňach pluku špeciálneho určenia
Zdroj: Dnes24.sk

Pod taktovkou staronového trénera Milana Jančušku začala letná príprava hráčov MsHK Žilina na nastávajúcu sezónu. Príprava potrvá sedem týždňov a do tréningu sa zapojilo 20 hráčov z domácej línie.

„Chlapci trénujú v priestoroch zimného štadióna a tiež využijú výborné podmienky nielen v kasárňach 5. pluku špeciálneho určenia, ale aj v okolitých kopcovitých terénoch a na plochách vodného diela. V priebehu nasledujúcich dní budeme rokovať s ďalšími potenciálnymi hráčmi a postupne doplníme hráčsky káder,“ povedal Imre Valášek, športový riaditeľ MsHK Žilina.

Milan Jančuška už v Žiline pôsobil v sezóne 2011/2012, keď v októbri 2011 nahradil Júliusa Pénzeša. Vo funkcii sa udržal do konca ročníka, v ktorom vlci vypadli vo štvrťfinále play-off so Slovanom Bratislava. Od roku 2012 trénoval kamzíkov v Poprade, ktorí sa pod jeho vedením značne zlepšili. Jančuška v minulosti viedol v extralige aj Košice a Liptovský Mikuláš, pracoval i v Poľsku v kluboch Nowy Targ a Sanok, či francúzskom Mégeve.

Žilinskí vlci odštartovali letnú prípravu
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM