Soňa Vanovčanová Rôzne Správy

KVÍZ: Na akých žilinských uliciach sa nachádza týchto 10 dôležitých miest

Overte si, či by ste vedeli uložiť na mapu 10 známych miest v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku KVÍZ: Na akých žilinských uliciach sa nachádza týchto 10 dôležitých miest
Foto: Soňa Vanovčanová / Zdroj: zilina.dnes24.sk

Denne navštevujeme rôzne inštitúcie, chodíme do práce a škôl, športujeme či navštívime lekára. Poznáte však mapu Žiliny dobre? Viete sa zorientovať v adresách aj bez pomoci internetu?

V našom meste je momentálne 588 ulíc a poslednú zmenu, ktorou sa niektoré ulice zrušili a iné zas vznikli, odsúhlasili mestskí poslanci v decembri roka 2017. Zmeny sa dotkli najmä žilinských sídlisk a mestských častí. V centre mesta žiadna dôležitá inštitúcia či organizácia adresu nemenila. Viete na akých adresách sídlia tie vybrané v meste? Preverte si svoju pamäť v krátkom kvíze.

Čaká na vás 10 otázok týkajúcich sa žilinských organizácií a ich adries. Ku každej z nich máte tri možnosti a správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Tak poďte do toho…

"Hrajte tu: Na akých žilinských uliciach sa nachádza týchto 10 dôležitých mi­est

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM