Krimi

Krádež v byte invalidných dôchodcov: Polícia pátra po mužovi zo záberov kamery

Žilinská polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení muža, ktorý sa mal v júli votrieť do bytu invalidných dôchodcov na sídlisku Solinky v Žiline pod zámienkou poskytnutia pomoci pri oprave bytu.

Ilustračný obrázok k článku Krádež v byte invalidných dôchodcov: Polícia pátra po mužovi zo záberov kamery
2
Galéria

„V byte mal využiť nepozornosť majiteľov a z kovovej pokladničky odcudziť hotovosť vo výške 3000 eur. Potom mal vylákať od majiteľov dve platobné karty s PIN kódmi a vykonať neoprávnené výbery finančnej hotovosti v celkovej hodnote 1200 eur,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.

Doplnila, že žilinská polícia vedie vyšetrovanie vo veci zločinu krádeže a prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty.

„Skutku sa mal dopustiť doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 21.00 h 22. júla do 5.00 h 23. júla tohto roku,“ dodala Balogová.

„Akékoľvek informácie o totožnosti muža, jeho pohybe alebo pobyte je potrebné oznámiť na linke 158, súkromnou správou na facebookovej stránke Polícia SR alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ,“ uzavrela krajská policajná hovorkyňa.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Polícia pátra po mužovi zo záberov kamery
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM