Michal Demjanovič Rôzne

Jeden klik a máte to v jednom balíku: Najčítanejšie správy týždňa zo Žiliny a okolia

Aj tento týždeň sme informovali o viacerých zaujímavých veciach, ktoré sa týkajú Žiliny či jej okolia. V jednom balíku vám prinášame správy, ktoré vyvolali najväčšiu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a máte to v jednom balíku: Najčítanejšie správy týždňa zo Žiliny a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Miro zo žilinského kina

Miroslav (23) pochádza z východu, no už štvrtý rok študuje a teda aj býva v Žiline. Medzi jeho záľubu patrí aj sledovanie filmov a tak sa nemôžme čudovať, že ako spôsob privyrobenia si popri škole, si vybral prácu v miestnom kine. V rozhovore prezradil vtipné situácie z práce, ale aj to aké filmy bodujú u Žilinčanov a nielen to.

Zničená ekozáhrada

Kultúrne centrum Stanica Žilina-Záriečie, ktoré ročne navštívi vyše 30 000 ľudí sa stalo terčom vandalov. Spôsobené škody sa pohybujú vo výške 2000 eur. Viac si môžte prečítať tu.

Mladý fotograf

Matej má 20 rokov a študuje na Žilinskej Univerzite odbor multimediálne technológie. K foteniu sa dostal cez svojho starého otca, ktorý bol tiež fotografom. Jeho prvý fotoaparát stál 200 slovenských korún a funguje dodnes. Čo ďalšie prezradil v rozhovore?

Káder Žilinských hokejistov

Pred tohtoročnou prípravou vedenie Žilinských hokejistov vyhlásilo, že v novej sezóne chce bojovať o najlepšie priečky. Káder prešiel miernou obmenou. Hokejisti začali s prípravou na novú sezónu pred dvomi týždňami. S akými posilami vykorčuľovali vlci na ľad?

Jožove rady zo zahraničia

Jozef Nešpor (24) je mladý človek, ktorý dlhé roky býval pri Žiline. Pred dvomi rokmi sa rozhodol vycestovať do zahraničia. Momentálne žije v Severnom Írsku, kde si našiel prácu v strojníckej firme. Aký dôvod ho k tomu viedol a čo ďalšie prezradil?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM