Igor Petrík Rôzne

Jarné prázdniny v plnom prúde: Nenechajte deti sedieť za počítačom, máme pre vás pár tipov!

Tento týždeň si užívajú voľné dni školáci zo Žilinského kraja. Slniečko, hoci zubaté, zatiaľ prázdninám praje. Nenechajte vaše potomstvo hrbiť sa celý týždeň za tabletmi či notebookmi! V meste sa dá niečo zažiť každý deň.

Ilustračný obrázok k článku Jarné prázdniny v plnom prúde: Nenechajte deti sedieť za počítačom, máme pre vás pár tipov!
Zdroj: TASR
  • Nielen pre deti bude isto zaujímavý film Mami! Prináša príbeh dospievajúceho Steva s diagnózou ADHD a jeho mamy Diane, ktorá aj napriek odporúčaniam odborníkov trvá na tom, že sa o svojho syna postará sama a že dokážu zvládnuť aj školu. Pozrieť si ho môžete na Stanici Žilina – Záriečie, v utorok 17. februára o 17.00 a o 20.00 hod.
  • Rovnako na Stanici Žilina – Záriečie môžete zažiť Jarné prázdniny so Stanicou. Počas dvoch dní strávených na Stanici budú mať deti možnosť dozvedieť sa niečo viac o scénografii. Takže sa môžete tešiť na výrobu kostýmov, reprodukovanie obrazov a mnoho ďalších atraktívnych aktivít. Program je vhodný pre deti od šesť rokov. Trvá od 17. do 18. februára.
  • Spongebob vo filme: Hubka na suchu. Rozprávku hrajú 18. februára o 13.50 a 15.30 hod. v Multikine City Cinemas, Žilina alebo v rovnaký deň o 15.00 hod. v Cinemaxe Žilina.
  • Cililing a Zver-Nezver, 19. februára o 13.20 hod. v Cinemaxe, Žilina
  • Snehová kráľovná, filmové predstavenie, Cinemax, Žilina, 21.02.15, 13.50
  • Peter Pan je rozprávková postavička, ktorú poznajú snáď všetky deti na celom svete. Toho strapatého chlapca, ktorý žil vo fantastickej Krajine – Nekrajine a tvrdohlavo odmietal vyrásť. Poznajú ho aj súrodenci Darlingovci – Wendy a jej mladší brat John. Peter ich pri jednej z nočných návštev odvedie na svoj ostrov snov. Neustráži ich ani psia pestúnka Nana. Peter Wendy a Johna zoznámi s bandou stratených chlapcov, kúzelnou vílou Cililink a s dcérou indiánskeho náčelníka – Tigricou Lily. Noví kamaráti prežijú na ostrove množstvo napínavých dobrodružstiev. Bezstarostné chvíle detskej zábavy im však prekazí tlupa zákerných pirátov. Velí im obávaný kapitán Hák. Ale ako to už v rozprávkach býva, dobro napokon zvíťazí nad zlom. Hru uvedie Bábkové divadlo Žilina, v nedeľu 22. februára o 16.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM