Zuzana Gadušová Šport

Ján Kozák pred zápasom Slovákov básnil o Žiline: Fantastická atmosféra, úžasný štadión!

Vo štvrtok si slovenskí reprezentanti zahrajú žilinskom štadióne prípravný zápas proti Malte. Tréner nepodceňuje súpera a chce určite vyhrať. Na žilinskú atmosféru a aj na štadión sa teší.

Ilustračný obrázok k článku Ján Kozák pred zápasom Slovákov básnil o Žiline: Fantastická atmosféra, úžasný štadión!
Zdroj: TASR

V stredu na štadióne MŠK Žilina tréner slovenskej reprezentácie Ján Kozák pripravoval svoj futbalový tím, na štvrtkový zápas proti Malte. Tréner sa vyjadril, že ich príprava je kvalitná a určite chcú zlomiť reťaz šiestich prehier na žilinskom štadióne.

"Raz to musí prísť. Samozrejme, že chceme vyhrať. Ja každý medzištátny zápas beriem vážne. Chcem, aby ku tomu tak pristupovali aj hráči nakoľko v Európe sa už nedá podceniť žiadne mužstvo. Aj Malta disponuje niekoľkými šikovnými hráčmi. Je to menšia krajina, ale pre Maltu je každý zápas prestížny. Chcem, aby naši hráči podali dobrý výkon a aby aj príprava bola kvalitná,“ vyjadril sa tréner reprezentácie Ján Kozák.

Organizátori očakávajú na štadióne MŠK Žilina štyri tisíc divákov. Tréner reprezentácie neberie štadión ako prekliatie, práve naopak, je rád že taký štadión Slovensko má a na zápas sa teší. „Ja by som to otočil, buďme rad,i že máme kde hrať. Že máme takýto úžasný štadión v Žiline. Ja som rok pri reprezentácií, tu sme odohrali dva zápasy z desiatich v domácom prostredí. A vždy bola v Žiline fantastická atmosféra. Krásny zápas aj krásna atmosféra. Škoda, že ten výsledok nebol taký, aký sme si ho predstavovali. Na druhej strane, keď sme hrali s Čiernou Horou, alebo Angličanmi a chceli sme zaplniť malý štadión v Senci, nepodarilo sa nám to. Buďme naozaj radi že máme tento štadión,“dodal tréner Kozár.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM