Barbara Dallosová Krimi

Hrôzostrašný prípad z Oravy: Svokra je obvinená z vraždy svojho zaťa!

Za pár dní ide už o druhý prípad vraždy v Žilinskom kraji. Tentoraz mala vziať do ruky nôž staršia žena.

Ilustračný obrázok k článku Hrôzostrašný prípad z Oravy: Svokra je obvinená z vraždy svojho zaťa!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 68-ročnú ženu z trestného činu vraždy. O prípade informuje žilinská krajská polícia s tým, že žena mala byť svokrou obete.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinená žena mala vo večerných hodinách v piatok 3. decembra v rodinnom dome v obci Zázrivá, okres Dolný Kubín, viackrát bodnúť do oblasti hrudníka, krku a ramena 43 ročného muža, čím došlo k zasiahnutiu jeho životne dôležitých orgánov. Napadnutý muž utrpel vážne život ohrozujúce zranenia, na následky ktorých zomrel,“ ozrejmila hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Žiline Gabriela Kremeňová.

Počas procesných úkonov bol zaistený nôž, ktorý bude podrobený expertíznemu skúmaniu. Vyšetrovateľ už podľa polície spracoval podnet na návrh na vzatie obvinenej do väzby. „Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodáva nateraz Kremeňová.

Ide už o druhý medializovaný prípad vraždy v Žilinskom kraji za posledné dni. Ako sme vás už informovali, z vraždy je obvinený aj 57-ročný muž zo Žilinského okresu. K ohavnému činu malo dôjsť 2. decembra v Lietavskej Lúčke.

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM