Krimi

Zábery z cestnej tragédie: Čelná zrážka áut si vyžiadala životy dvoch ľudí!

Tragická dopravná nehoda si vyžiadala dva ľudské životy. Čelne sa zrazili Škoda SuperB s Mazdou 6. Na mieste zomrel vodič Škody a jeho spolujazdec.

Ilustračný obrázok k článku Zábery z cestnej tragédie: Čelná zrážka áut si vyžiadala životy dvoch ľudí!
Zdroj: Policajný zbor SR

K tragickej dopravnej nehode došlo medzi Ružomberkom a Martinom. 51-ročný poľský vodič šiel na aute Škoda Superb po ceste I/18 smerom od Ružomberka na Martin. Pod rozostavaným diaľničným mostom podľa polície 51-ročný poľský vodič škodovky prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcou mazdou.

„Po náraze bolo vozidlo Škoda Superb odhodené napravo vedľa cesty v smere jeho jazdy. Za vozidlom Mazda 6 jazdil vodič vozidla Nissan X-Trail, ktorý v snahe zabrániť ďalšej zrážke strhol vedenie vozidla doprava a zišiel mimo komunikáciu, kde narazil do skál na stavenisku diaľničného premostenia,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Pri dopravnej nehode vyhasol život 51-ročného vodiča Škody Superb a 54-ročného spolujazdca sediaceho na zadnom sedadle. Tretí člen osádky vozidla Škoda Superb vyviazol s ľahkými zraneniami. 43-ročný vodič Mazdy 6 utrpel predbežne ľahké zranenia. Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na cca 22 800 €. Požitie alkoholu u vodičov Mazdy 6 a Nissan X-Trail polícia nezistila. U vodiča Škody Superb bude vykonaná pitva. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Pri dopravnej nehode neďaleko Turian vyhasli dva ľudské životy
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM