Aktualizované Správy

Hasiči likvidujú požiar autoservisu s pneuservisom v Kysuckom Novom Meste, FOTO

Tri desiatky profesionálnych a dobrovoľných hasičov momentálne zasahujú pri požiari autoservisu s pneuservisom v Kysuckom Novom Meste.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči likvidujú požiar autoservisu s pneuservisom v Kysuckom Novom Meste, FOTO
7
Galéria
Zdroj: HaZZ

AKTUALIZOVANÉ: Požiar autoservisu s pneuservisom v Kysuckom Novom Meste sa podarilo hasičom po štyroch hodinách úplne zlikvidovať. Podľa Zuzany Farkasovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) sa udalosť zaobišla bez zranení.

Podľa Zuzany Farkasovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) požiar vypukol pred 13.00 h a zasiahol celý objekt s rozmermi 40 krát 15 metrov.

„Na mieste sú profesionáli z Kysuckého Nového Mesta, Čadce, Žiliny a zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline s piatimi cisternami, jednou výškovou technikou, jedným sanitným automobilom hasičskej záchrannej služby a jedným bagrom. Pomáhajú im dobrovoľní hasiči z Kysuckého Nového Mesta a Rudinskej,“ uviedla Farkasová.

„Požiar, ktorý spôsobil škodu predbežne vyčíslenú na 400.000 až 500.000 eur, sa hasiči snažia dostať pod kontrolu. Na miesto smeruje expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiarov z Požiarnotechnic­kého a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR v Bratislave,“ dodala Farkasová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM