Tlačové správy

Harmónia tela, duše a myšlienok prichádza aj do Žiliny!

S príchodom jari štartujeme aj prvé tohtoročné podujatie zdravého životného štýlu - HARMÓNIA Festival zdravia a krásy. Konať sa bude v Žiline, v sobotu 29. marca.

Ilustračný obrázok k článku Harmónia tela, duše a myšlienok prichádza aj do Žiliny!
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Farbou žilinskej HARMÓNIE je oranžová. Prečo práve táto farba? Oranžová je spojením žltej a červenej, čím sa stáva pre náš organizmus blahodárnou. Je to farba pozitívnej energie, vytrvalosti aj vášne. Posilňuje, no neznepokojuje. Nemá škodlivé účinky a pôsobí veľmi pozitívne aj pri liečbe srdcových chorôb. Vyvoláva POCIT RADOSTI, predstavu SLNKA a TEPLA.

Návštevníci žilinského festivalu zdravia a krásy sa môžu tešiť na 3 výstavy – Zdravie a prevencia, Krása a relax, Ezoterika a osobnostný rozvoj; 11 zážitkových prednášok, sprievodný program pre deti a dospelých. Témy, z ktorých si počas poslednej marcovej soboty, v čase od 09.00 do 19.00 h. budete môcť vybrať sú jarná očista, detoxikácia tela i mysle, komplexná starostlivosť o organizmus, prevencia ochorení, návrat k prírode, slovenské bylinkárstvo, dlhovekosť, ale i budovanie vzťahov, kvalitnej partnerskej komunikácie a užívanie si radostného života. Témami prednášok budú aj zdravé chudnutie, vedomá predstavivosť a liečivá ceste k sebe.

Na viac ako 10 zážitkových prednáškach sa predstavia lektori a odborníci z oblasti zdravej výživy, alternatívnej liečby či medziľudských vzťahov. Nebude chýbať MUDr. Vladimír SAVČENKO, známy psychoterapeut alebo Pavel „Hirax“ Baričák, autor knihy Šlabikár šťastia, Návrat k sebe. Táto kniha je jednoduchá a krásna. Vysvetľuje „princípy sebaprijatia, odpustenia, pozitívneho myslenia, „pustenia“ rodičov, pochopenia choroby, vzťahov, rozchodov, rozpustenia bolesti, vyriešenia „problému“, zanechania boja, počúvania srdca, vnímania symbolov života, oslobodenia sa od bôľov iných.

Súčasťou HARMÓNIA Festivalu v Žiline budú aj merania a diagnostiky zdravia, výživové poradenstvo, fotenie a čistenie aury, meditácie. Pre deti pripravujeme v spolupráci s MC Nezábudka detský kútik s detskými tvorivými dielňami, ale tiež art-terapiu pre deti i dospelých.

K podujatiu zdravého životného štýlu bezpochyby patrí aj zdravá strava. Ochutnávky pripravené vegánskou a makrobiotickou reštauráciou a čajovňou Dúšok Zdravia si návštevníci HARMÓNIE budú môcť vychutnať počas celej doby trvania akcie. Navyše, na žilinskej HARMÓNII isto zaujmú aj ukážky liečenia s Terapiou Cesta podľa Brandon Bays a pre zábavu, pobavenie aj poodhalenie budúcnosti budú k dispozícii numerologičky a veštice z TV8.

Miesto: Hotel Slovakia*** na ul. Štúrovo námestie 2 (v blízkosti OC Aupark), ŽILINA

Termín a čas: sobota, 29. marca 2014 od 09.00 do 19.00 h.

Základné vstupné na výstavu: 1 Eur. Celodenné permanentky na prednášky za 8 Eur v predpredaji cez www.Ticketportal.sk a v deň konania akcie pri kúpe na mieste 10 Eur.

Viac informácií o podujatí, lektoroch a presný časový harmonogram prednášok: www.HarmoniaFest.sk

Harmónia tela, duše a myšlienok prichádza aj do Žiliny!
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM