Soňa Vanovčanová Krimi

Dramatické okamihy v žilinskej plavárni: Muž skončil na psychiatrii

Mestská polícia neraz zasahuje pri kurióznych situáciách. K jednej došlo aj počas plaveckých pretekov na žilinskej plavárni. Pozrite si to celé.

Ilustračný obrázok k článku Dramatické okamihy v žilinskej plavárni: Muž skončil na psychiatrii
Zdroj: TASR

Počas plaveckých pretekov na Mestskej krytej plavárni (MsKP), ktorá patrí do okrsku Vlčince, bolo Mestskej polícii oznámené, že v priestoroch plavárne sa pohybuje neznámy muž.

Pracovníčka MsKP nahlásila, že muž sa neznámym spôsobom dostal do šatní, spŕch, a potom priamo do bazéna, kde skočil oblečený.

„Na výzvy, aby bazén a priestory plavárne opustil reagoval zmätene až agresívne, pričom pri náhlom otvorení jedných z dverí spôsobil nič netušiacej účastníčke plaveckého preteku úder do hlavy,“ uvádzajú Mestskí policajti na svojich internetových stránkach.

Otec dievčaťa, ktorý bol podľa MP poučený o možnosti riešenia veci v priestupkovom, respektíve trestnoprávnom konaní, neodkladne odišiel s dcérou na lekárske ošetrenie do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline.

Vyvedený muž bol stotožnený ako Tomáš V., bytom Žilina. Menovaný bol prevezený do miesta bydliska – z bezpečného hľadiska mu boli nasadené donucovacie prostriedky – putá. Po vyjasnení situácie a vzhľadom na zdravotný stav menovaného – podľa MP bol zmätený a vyhrážal sa samovraždou resp. sebapoškodzovaním, bola telefonicky privolaná RZP.„Posádka sanitky za asistencie hliadky MP previezla Tomáša V. na lekárske vyšetrenie a následne na hospitalizáciu na psychiatrickú liečebňu mužského oddelenia,“ konštatuje MP.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM