Soňa Vanovčanová Rôzne Správy

Dopravné obmedzenie na známej ceste v Žiline: Dokedy potrvá?

Kvôli výmene mostného záveru bude čiastočne uzavretá cesta I/60 v úseku mostného objektu v Žiline. Dopravné obmedzenie potrvá sedem týždňov.

Ilustračný obrázok k článku Dopravné obmedzenie na známej ceste v Žiline: Dokedy potrvá?
Zdroj: Žilina gallery

Žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík informoval o čiastočnej uzávierke cesty I/60 v úseku mostného objektu na vetvách zložitej križovatky ciest I/11 a I/60 v Žiline v mieste tzv. Slimáku nad podchodom pre chodcov. Ide o ľavobrežnú vetvu v smere od Popradu do Čadce, ako aj vetvu ľavobrežná-estakáda v smere od Popradu na Bratislavu a opačne.

Uzavretá bude vždy časť vetvy, pričom prejazdná šírka voľného jazdného pruhu bude 3,5 metra. Dĺžka uzávery predstavuje maximálne 100 metrov. Čiastočná uzávera cesty potrvá do 19. mája do 14. h.

„Cestná premávka bude usmernená dočasným dopravným značením a dopravnými zariadeniami do jedného jazdného pruhu o šírke 3,5 metra. V prípade potreby je zhotoviteľ povinný zabezpečiť reguláciu cestnej premávky náležite ustrojenými a poučenými osobami,“ uviedol Moravčík.

Polícia v tejto súvislosti žiada vodičov motorových vozidiel o zvýšenú pozornosť v tomto úseku, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie dočasného dopravného značenia a osôb riadiacich premávku.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM