Iveta Hrabovská Krimi

Dnes sa policajtom nevyhneme: Preveria aj register trestov

Policajti z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonajú dnes, 26. júla dopravno-bezpečnostnú akciu s cieľom pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky na cestách v kraji.

Kontrola auta a trestného registera[/si­ze][/color]

Akcia bude zameraná najmä na kontrolu technického stavu vozidiel, ich hmotnosti a meranie nápravových tlakov. Policajti sa zamerajú aj na prepravu nebezpečných vecí, rýchlosť jazdy, požívanie alkoholických nápojov alebo iných návykových látok. Pri kontrole neobíde ani váš trestný register a uskutoční sa pátranie po osobách, odcudzených veciach a motorových vozidlách.

„Na akcii spolupracuje Krajský úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie, Hasičský a záchranný zbor, Inšpektorát práce, Colný úrad, Vojenská polícia, Cudzinecká polícia a Slovenský červený kríž,“ povedal Radko Moravčík, hovorca KR PZ v Žiline.

[color=#ff0000]­Podobné články [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.139185_O­piti-Kysucania-na-cestach:-Mozu-byt-radi,–ze-ziju---]Opití Kysučania na cestách: Môžu byť radi, že žijú…[/link] [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137773_O­sudna-jazda-bez-prilieb:-Za-1-den-zomreli-2-motorkari!]Osudná jazda bez prilieb: Za 1 deň zomreli 2 motorkári![/link] [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.138576_Ak­cia-policajtov-na-sidlisku:-Chytili-vykradacov-aut-pri-cine!]Akcia policajtov na sídlisku: Chytili vykrádačov áut pri čine![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM