Kultúra

Come back show zaplnila Dom odborov v Žiline do posledného miesta

Niekoľko stoviek ľudí sa prišlo v nedeľu 10. februára pozrieť do žilinského Domu odborov na mladých nadaných hudobníkov, ktorých predstavil Peter Bažík so svojou kapelou S.H.O.P v projekte Come back show.

Ilustračný obrázok k článku Come back show zaplnila Dom odborov v Žiline do posledného miesta
Foto: Iveta Hrabovská

Názov skupiny S.H.O.P. znamená Skupina hudobníkov ochotných pomáhať. Tento projekt má totiž víziu pomáhať v hľadaní mladých talentov a pomáhať aj iným začínajúcim kapelám, ktoré sa snažia presadiť v popmusic.

„Naším cieľom je ukázať širokej verejnosti mladých nadaných hudobníkov a dať im priestor na predstavenie svojho talentu,“ povedal po koncerte Peter Bažík

Ako prvá v poradí dostala priestor päťčlenná žilinská kapela Wasted strings, ktorá zahrala svoje najznámejšie piesne. „Pre nás to bola veľká výzva a sme nesmierne vďačné, že sme dostali takúto možnosť. Publikum bolo úžasné,“ povedala zakladateľka skupiny Marianna Marešová.

Okrem dievčenskej kapely dostal priestor so svojím programom aj „malý – veľký bubeník“ z nedávnej súťaže Česko-Slovensko má talent Andrej Kampf. „Som veľmi rád, že som dostal možnosť odprezentovať svoj talent. Podľa reakcií divákov sa im program páčil. Pre mňa je to skvelý pocit, keď si ma niekto všimol a dal mi možnosť sa ukázať,“ povedal nadaný 11-ročný bubenik.

Okrem mladých talentov sa divákom opäť predstavil Peter Bažík, ktorý odprezentoval svoj pripravovaný album.

foto: Kristína Pomsárová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM